dimarts, 24 de juliol del 2012

TRAVESSA DE LLANÇÀ

El cap de setmana del 14 de Juliol habiem quedat per nedar en les aigües de llançà amb el grup de l'estret, la previssió era fer uns 10.000 metres, peró la tramuntana va aixecar mala mar i al final només vam poder fer uns 5200 metres.

Uns quants intrèpids vam provar fer l'entreno sense neoprè, ja que tenim el dupte de fer l'estret amb o sense neopré, la sensació era de fred, ja que no tocava el sol. L'aigüa estava sobre els 22 graus, el que ens trobarem a l'estret serà una temperatura d'uns 17 graus.

bem estar 2 hores a dins de l'aigua i la previssió més desfavorable d'estar nedant en el creuament és de 5 hores. Les sensacions van ser bones tot i el fred podia aguantar el ritme dels que portaven neopré peró al final el fred s'anava notant i juntament amb el cansanci feia que el meu cap només penses en sortir de l'aigua posar-me un jersei i pendrem un café amb llet ben calent.


també era el moment de provar els ritmes del grup i de moment el nostre grup s'estira masa em de practicar anar més agrupats.
Vam decidir que faríem algun entreno més del nostre grup per marcar millor el ritme.

Les conclusions ,si es que podria treure alguna, es que no estic segur de fer el creuament sense neoprè se, que si ho faig, serà molt dur i posaria en risc l'èxit del creuament, per tant , després d'aquest entreno hi ha una major probabilitat d'utilitzar el neopré.

TRAVESSA AMUNT DE LLANÇÀ

El diumenge dia 15 els amics de DIVERSPORT organitzaven la travessa de llançà de 3500 metres , uns quants aprofitan que pasavem el cap de setmana a la zona així que ens vam apuntar.







La travessa sortia de la platja del Garbet un cop bordejat el cap s'habia d'encarar en líniea recta fins a la platja del port de Llançà. un cop donada la sortida no quedava un altre que nedar fort, la maxacada del dia anterior es notava en els braços i les primeres braçades van ser dures , un cop vam sortir a mar obert per tal de vordejar el cap vaig poder comprovar que no seria fàcil, ja que, la tramontana feia de les seves i la mar estava molt moguda amb onades imporatnts que no et deixavan seguir una bona direcció ni portar un bon ritme , a més t'empentava contra les roques, un cop pasat aquest cap la cosa va ser més fàcil ja que teneim el corrent a favor.



Vaig poder agafar-me a un grup de tres persones dos nois i una noia que portavem un bon ritme i no els vaig deixar fins a l' arrivada en la posició nº 26 de 64 i amb menys d'una hora la meva millor classificació.

FELICITATS!!!!!!

dilluns, 2 de juliol del 2012

Travessia Tossa Sant Feliu de Guixols

TRAVESSA DE TOSSA A SANT FELIU .

A les 7:00 un grup de 100 intrèpids nedadors embarcàvem al vaixell que ens porta de Sant       Feliu a Tossa.



 45 minuts de trajecte i 11 km de distància, ningú es podia imaginar el que ens esperava però el mar ens preparava una sorpresa, una mar de fons que feia molt difícil nedar i portar una bona trajectòria, però qui deia que seria fàcil.






El primer avituallament situat a 2500 metres es va fer ràpid després de veure i menjar alguna cosa prossegueixo la marxa , a partir d'aqui les onades i el corrent es fan més fortes. Em costa molt arribar al segon avituallament, em pasa pel cap abandonar i deixar aquest patiment , però s'ha de ser positiu ja havia fet 5000 metres.

Arribo al tercer més ràpid del que m'esperava i millorant les sensacions de cada braçada, ara començava el més dur ja portava 7500 metres i a partir d’aquí començava a enfrontar-me amb les meves pors. Seré capaç  d'acabar?

Efectivament quedava el més dur, me’n adono que com més a prop de la costa vagis el corrent en contra es mes fort i costa més avançar, sobretot la sensació és més forta quan veus les roques del fons i sempre veus el mateix tros es una sensació una mica angoixant, així que s'ha d'anar en la mesura del possible el més allunyat possible de la costa.

Ja estem al quart avituallament ara només queden 1000 metres i tenim a prop la pedra de freu un pas estret entre roques que un cop passat ja pots divisar la platja de Sant Feliu.




Ja soc un Finisher 11 km al sarró i un altre repte superat, el més dur i difícil dels que he fet fins ara en aigües obertes.


Felicitats a tots els gladiadors que han fet aquest dur repte i a tots aquells que no ho han aconseguit ànims i a per la següent.