dilluns, 16 d’abril del 2012

Swiming Premià Masnou

Ahir 14 d'abril vaig superar un altre repte nedar els 4 Km que separen la platja de Premià fins a la platja de Masnou.
S'incorpora al pla d'entrenaments per creuar l'estret aquest setembre anar fent metros a mar obert es el més important.
Aquest any m'hauré d'apuntar a les màximes travessas possibles per tal d'acumular metres.

Aqui podeu veure el grup de nedaadictes que estavam preparats per sortir en tres ones diferents.
ona 1 >60 m els 3000 m.
ona 2 entre 55-60 m 3000
ona 3 < 55 m els 3000m.


La travessa era no competitiva pero quan et poses a nedar tothom tira tot el que pot , jo vaig sortir amb la onada 1 amb el meu company de feina i gerent de la UTE BUS-VAO Jaume Hugas.



L'aigua segueix freda i al principi la sensació es d'ofeg pel fred després tot es pasa i les sensacions són bones.

Els primers 5 minuts vem nedar junts després jo vaig posar un ritme més ford per provar-me a veure que tal, a la meitat de la cursa ja havia adelantat al 80% de la gent i m'anava acostant al grup capdavanter format per unes 5 o 6 persones, quan quedaven mes o menys uns 1000 metres en vaig posar al seu costat era dels primers una sensació desconeguda per mi peró que va ser possible per què vaig sortir amb la ona més lenta.

Mes o menys quan deurien faltar uns  800 metres em van adelantar un parell de nedadors amb un ritme vertiginós eren els de la tercera ona que havien sortit 10 minuts més tard i ara ens atrapaven.

Finalment vaig arrivar amb un temps de 1h17m. molt content un altre repte aconseguit.

diumenge, 15 d’abril del 2012

swim Badalona

El 31 de Maig vam fer la primera trovada del grup dels que travessarem l'estret aquest setembre a les instal.lacions del club nautic de Badalona.

Una part de la sesió era de caracter informatiu per tal de resoldre duptes de la logística del viatge. L'altre va ser a càrrec d'en Jonatan el entrenador de nedaelmón el qual ens va donar unes explicacions de la tècnica de crol. Com fer millor la braçada per tal d'augmentar el volum d'aigua que agafem en cada una i d'aquesta manera , anar més ràpid.

Pel que fa a l'entreno ens va dir que habiem de fer de entre 12.000 i 20.000 metres a la setmana, acollonant acabaré baldat. A més la forma d'entrar els 3000 0 4000 diaris mitjamçant sèries, per talde controlar el temps i millorar la velocitat.

I moltes mes coses  interessants.

Aqui podeu veure part del integrants del repte amb en Jonatan al fons de l'imatge.

Un cop acabada la teòrica bé la pràctica ara fariem el primer entreno junts en aigües obertes dels dos grups de 8 persones per primera vegada.
1er grup 3 ,5Km/h
2on grup 3,0 Km/h

Aixi que ens posem el neopré i sortim a la platja, abans de ficar-nos a l'aigua fem el ritual de la danza que ens ensenya el Jony, molt divertit per trencar el gel i conèixens millor.


molt bon rotllo abans d'ìniciar el entreno de uns 3.400 metres.

Molt bones sensacions amb el grup, gent de diferent edads i sexes que nadem junts a un ritme semblant , l'aigüa esta molt freda peró val la pena anem avançant fent relleus i seguint tots al primer sense pasar-lo, aquestes coses seràn importants el dia del creuament, que serà llarg i dur.
´Serà molt important el cordinar-nos i ajudar-nos per tal d'afrontar aquest nou repte un dels més dificils per les corrents i la distància que podem arrivar a fer d'uns 18 km.

Em d'entrenar fort el repte s'inicia avui pit i collons.


Ara fins la propera la Premia-Masnou de uns 4Km el dia 14 d'Abril, allí i serem.