diumenge, 15 d’abril de 2012

swim Badalona

El 31 de Maig vam fer la primera trovada del grup dels que travessarem l'estret aquest setembre a les instal.lacions del club nautic de Badalona.

Una part de la sesió era de caracter informatiu per tal de resoldre duptes de la logística del viatge. L'altre va ser a càrrec d'en Jonatan el entrenador de nedaelmón el qual ens va donar unes explicacions de la tècnica de crol. Com fer millor la braçada per tal d'augmentar el volum d'aigua que agafem en cada una i d'aquesta manera , anar més ràpid.

Pel que fa a l'entreno ens va dir que habiem de fer de entre 12.000 i 20.000 metres a la setmana, acollonant acabaré baldat. A més la forma d'entrar els 3000 0 4000 diaris mitjamçant sèries, per talde controlar el temps i millorar la velocitat.

I moltes mes coses  interessants.

Aqui podeu veure part del integrants del repte amb en Jonatan al fons de l'imatge.

Un cop acabada la teòrica bé la pràctica ara fariem el primer entreno junts en aigües obertes dels dos grups de 8 persones per primera vegada.
1er grup 3 ,5Km/h
2on grup 3,0 Km/h

Aixi que ens posem el neopré i sortim a la platja, abans de ficar-nos a l'aigua fem el ritual de la danza que ens ensenya el Jony, molt divertit per trencar el gel i conèixens millor.


molt bon rotllo abans d'ìniciar el entreno de uns 3.400 metres.

Molt bones sensacions amb el grup, gent de diferent edads i sexes que nadem junts a un ritme semblant , l'aigüa esta molt freda peró val la pena anem avançant fent relleus i seguint tots al primer sense pasar-lo, aquestes coses seràn importants el dia del creuament, que serà llarg i dur.
´Serà molt important el cordinar-nos i ajudar-nos per tal d'afrontar aquest nou repte un dels més dificils per les corrents i la distància que podem arrivar a fer d'uns 18 km.

Em d'entrenar fort el repte s'inicia avui pit i collons.


Ara fins la propera la Premia-Masnou de uns 4Km el dia 14 d'Abril, allí i serem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada