dilluns, 2 de juliol del 2012

Travessia Tossa Sant Feliu de Guixols

TRAVESSA DE TOSSA A SANT FELIU .

A les 7:00 un grup de 100 intrèpids nedadors embarcàvem al vaixell que ens porta de Sant       Feliu a Tossa.



 45 minuts de trajecte i 11 km de distància, ningú es podia imaginar el que ens esperava però el mar ens preparava una sorpresa, una mar de fons que feia molt difícil nedar i portar una bona trajectòria, però qui deia que seria fàcil.






El primer avituallament situat a 2500 metres es va fer ràpid després de veure i menjar alguna cosa prossegueixo la marxa , a partir d'aqui les onades i el corrent es fan més fortes. Em costa molt arribar al segon avituallament, em pasa pel cap abandonar i deixar aquest patiment , però s'ha de ser positiu ja havia fet 5000 metres.

Arribo al tercer més ràpid del que m'esperava i millorant les sensacions de cada braçada, ara començava el més dur ja portava 7500 metres i a partir d’aquí començava a enfrontar-me amb les meves pors. Seré capaç  d'acabar?

Efectivament quedava el més dur, me’n adono que com més a prop de la costa vagis el corrent en contra es mes fort i costa més avançar, sobretot la sensació és més forta quan veus les roques del fons i sempre veus el mateix tros es una sensació una mica angoixant, així que s'ha d'anar en la mesura del possible el més allunyat possible de la costa.

Ja estem al quart avituallament ara només queden 1000 metres i tenim a prop la pedra de freu un pas estret entre roques que un cop passat ja pots divisar la platja de Sant Feliu.




Ja soc un Finisher 11 km al sarró i un altre repte superat, el més dur i difícil dels que he fet fins ara en aigües obertes.


Felicitats a tots els gladiadors que han fet aquest dur repte i a tots aquells que no ho han aconseguit ànims i a per la següent.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada