dimarts, 24 de juliol de 2012

TRAVESSA DE LLANÇÀ

El cap de setmana del 14 de Juliol habiem quedat per nedar en les aigües de llançà amb el grup de l'estret, la previssió era fer uns 10.000 metres, peró la tramuntana va aixecar mala mar i al final només vam poder fer uns 5200 metres.

Uns quants intrèpids vam provar fer l'entreno sense neoprè, ja que tenim el dupte de fer l'estret amb o sense neopré, la sensació era de fred, ja que no tocava el sol. L'aigüa estava sobre els 22 graus, el que ens trobarem a l'estret serà una temperatura d'uns 17 graus.

bem estar 2 hores a dins de l'aigua i la previssió més desfavorable d'estar nedant en el creuament és de 5 hores. Les sensacions van ser bones tot i el fred podia aguantar el ritme dels que portaven neopré peró al final el fred s'anava notant i juntament amb el cansanci feia que el meu cap només penses en sortir de l'aigua posar-me un jersei i pendrem un café amb llet ben calent.


també era el moment de provar els ritmes del grup i de moment el nostre grup s'estira masa em de practicar anar més agrupats.
Vam decidir que faríem algun entreno més del nostre grup per marcar millor el ritme.

Les conclusions ,si es que podria treure alguna, es que no estic segur de fer el creuament sense neoprè se, que si ho faig, serà molt dur i posaria en risc l'èxit del creuament, per tant , després d'aquest entreno hi ha una major probabilitat d'utilitzar el neopré.

TRAVESSA AMUNT DE LLANÇÀ

El diumenge dia 15 els amics de DIVERSPORT organitzaven la travessa de llançà de 3500 metres , uns quants aprofitan que pasavem el cap de setmana a la zona així que ens vam apuntar.La travessa sortia de la platja del Garbet un cop bordejat el cap s'habia d'encarar en líniea recta fins a la platja del port de Llançà. un cop donada la sortida no quedava un altre que nedar fort, la maxacada del dia anterior es notava en els braços i les primeres braçades van ser dures , un cop vam sortir a mar obert per tal de vordejar el cap vaig poder comprovar que no seria fàcil, ja que, la tramontana feia de les seves i la mar estava molt moguda amb onades imporatnts que no et deixavan seguir una bona direcció ni portar un bon ritme , a més t'empentava contra les roques, un cop pasat aquest cap la cosa va ser més fàcil ja que teneim el corrent a favor.Vaig poder agafar-me a un grup de tres persones dos nois i una noia que portavem un bon ritme i no els vaig deixar fins a l' arrivada en la posició nº 26 de 64 i amb menys d'una hora la meva millor classificació.

FELICITATS!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada