dimarts, 4 d’octubre del 2011

RADIKAL MARBRAVA

Disabte 1 d'octubre brifting del que serà la travessa mes llarga que fins ara m'he plantejat, l'asalt a les formigues 7000 metres de travessa radikal desde la platja d Calella de palafurgell pasant per les illes Formigues i de tornada a la Platja de Llafranc.
Tots escoltem al Dani Serra que es un dels organitzadors i un gran nedador, ens informen que aquest any sembla ser que fara un molt bon dia i una bona mar ,a més comptarem amb la presència de gent com Mireia Belmonte,Robert Mayoral,Miquel Sunyer, tot un luxe.


Després d'un bon xurrasco ara toca anar a dormir d'hora demà sera un dia dur, no sense gaudir de les vistes que ens ofereix el hotel la Torre de Calella on estabem instal.lats.


comença un nou repte els preparatius per una travessa de 7km son importants ja que qualsevol petita errada en la col.locació del neopré pot fer-te una ferida i obligar-te abandonar la travessa , per tant es important embadurnar-se bé amb baselina.



Comença la travessa queda molt esforç per endevant pero les sensacions son bones.M'ho prenc en calma els primers 1000 metres per tal d'escalfar i no posar-me nerviós per avançaments o cops. Agafo el meu ritme i quan venen les bones sensacions vaig incrementant el ritme.






Repte aconseguit en la posició 142 en un temps de 2h 08m 45" i amb bones sensacions incluit un esprint final.




Ara toca un bon masatge i a compartir el dia amb la familia a la platjeta que fa un dia espectacular el 2 d'octubre banyant-nos i prenen el sol tot un luxe.








TRANSFRONTERERA

El 24 de juliol tot estava preparat per iniciar un nou repte amb els amics de NEDAELMON , travessar la frontera entre Espanya i França per les aigües del mar mediterrani, una travessa de 3500 metres que uneixen els pobles de Cerbère (França ) amb Portbou (Espanya).
Recorregut de color verd.


Comença la preparació amb la inestimable ajuda de la meva filla Alèxia i la meva major suporter i fotografa la meva dona Sònia.
Durant la preparació aconsellan a la organització que degut a una forta resaca no es fagi el recorregut planejat i que es varii a un de mes curt uns 2000 m. recorregut de color vermell.


Despres d'aquesta petita decepció afrontem el repte de la millor manera amb un somriure i gaudint de la companyia dels amics de nedaelmón.

Aixo ja comença a disfrutar de la nedada i a gaudir del paisatge.

Nedar per trobar les bones sensacions amb el mar.
Un bona nedada per retrobar-me amb els amics i disfrutar del mar tot i que amb un gust agredolç l'any que bé tornarem per tal de fer aquest repte.

Els amics de Nedalmón també pensant en els més petits i van fer una minitravessa on els nens nedavan acompanyats dels pares uns 100 metres i tenien tots un premis a l'arrivada.
Inculcar els valors de l'esport en els mes petits es molt imporatnt.
Aixi que l'alèxia i la seva mare a nedar.


S'em cau la baba,jeje.

Gracies a tots i pel segënt nou repte