dimarts, 4 d’octubre de 2011

RADIKAL MARBRAVA

Disabte 1 d'octubre brifting del que serà la travessa mes llarga que fins ara m'he plantejat, l'asalt a les formigues 7000 metres de travessa radikal desde la platja d Calella de palafurgell pasant per les illes Formigues i de tornada a la Platja de Llafranc.
Tots escoltem al Dani Serra que es un dels organitzadors i un gran nedador, ens informen que aquest any sembla ser que fara un molt bon dia i una bona mar ,a més comptarem amb la presència de gent com Mireia Belmonte,Robert Mayoral,Miquel Sunyer, tot un luxe.


Després d'un bon xurrasco ara toca anar a dormir d'hora demà sera un dia dur, no sense gaudir de les vistes que ens ofereix el hotel la Torre de Calella on estabem instal.lats.


comença un nou repte els preparatius per una travessa de 7km son importants ja que qualsevol petita errada en la col.locació del neopré pot fer-te una ferida i obligar-te abandonar la travessa , per tant es important embadurnar-se bé amb baselina.Comença la travessa queda molt esforç per endevant pero les sensacions son bones.M'ho prenc en calma els primers 1000 metres per tal d'escalfar i no posar-me nerviós per avançaments o cops. Agafo el meu ritme i quan venen les bones sensacions vaig incrementant el ritme.


Repte aconseguit en la posició 142 en un temps de 2h 08m 45" i amb bones sensacions incluit un esprint final.
Ara toca un bon masatge i a compartir el dia amb la familia a la platjeta que fa un dia espectacular el 2 d'octubre banyant-nos i prenen el sol tot un luxe.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada