dimarts, 4 d’octubre del 2011

TRANSFRONTERERA

El 24 de juliol tot estava preparat per iniciar un nou repte amb els amics de NEDAELMON , travessar la frontera entre Espanya i França per les aigües del mar mediterrani, una travessa de 3500 metres que uneixen els pobles de Cerbère (França ) amb Portbou (Espanya).
Recorregut de color verd.


Comença la preparació amb la inestimable ajuda de la meva filla Alèxia i la meva major suporter i fotografa la meva dona Sònia.
Durant la preparació aconsellan a la organització que degut a una forta resaca no es fagi el recorregut planejat i que es varii a un de mes curt uns 2000 m. recorregut de color vermell.


Despres d'aquesta petita decepció afrontem el repte de la millor manera amb un somriure i gaudint de la companyia dels amics de nedaelmón.

Aixo ja comença a disfrutar de la nedada i a gaudir del paisatge.

Nedar per trobar les bones sensacions amb el mar.
Un bona nedada per retrobar-me amb els amics i disfrutar del mar tot i que amb un gust agredolç l'any que bé tornarem per tal de fer aquest repte.

Els amics de Nedalmón també pensant en els més petits i van fer una minitravessa on els nens nedavan acompanyats dels pares uns 100 metres i tenien tots un premis a l'arrivada.
Inculcar els valors de l'esport en els mes petits es molt imporatnt.
Aixi que l'alèxia i la seva mare a nedar.


S'em cau la baba,jeje.

Gracies a tots i pel segënt nou repte

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada